Organisering SSP

 

§ 115 Koordinationen

SSP Nordfyn bruger § 115-Koordinationen som en platform til at koordinere § 115-indsatserne. En central del af vores netværkssamarbejde bygger på fælles indsatser over for kriminalitet og rusmidler. Det er på den måde, vi kan gøre en forskel for børn og unge, der har brug for hjælp. 

Sammen bliver vi en løftestang til forebyggelse

Det er vigtigt, at alle i SSP-netværket melder bekymringer eller sociale udfordringer ind, også selvom der foreligger en igangværende sag. Det er på den måde, vi kan understøtte hinanden og gøre en forskel for børn og unge, der har brug for hjælp. Det er også vigtigt, at bekymringen deles med relevante parter - dvs. din leder, kollegaer, kollegaer på tværs af afdelinger - og ikke mindst skal der ske en dialog med de unge selv og eventuelt deres forældre. 

 

Det forebyggende kriminalitetsarbejde, som er koordineret under retsplejeloven § 115, vil altid have sit udgangspunkt i SSP organisationen. 

 

Hvor der er orienterings- eller involveringsbehov vil den/de relevante fagpersoner i lokalområdet blive kontaktet direkte.

 

 


Senest opdateret 07.02.2020 12:14 af NKR