Fritidsundervisning

 
Alle gode ting
Alle gode ting
Et humoristisk og hjerteskærende enmandsshow om, hvor langt vi vil gå for dem, vi elsker Få en overraskende teateroplevelse der med gribende humor husker os på det vidunderlige ved livet. Det koster 150,00 KR at deltage. Du skal betale hele beløbet ved tilmelding på mobilpay 284976.
Bonnie & Clyde
Bonnie & Clyde
Road-musical om alle tiders største forbryderpar Det koster 150,00 KR at deltage. Du skal betale hele beløbet ved tilmelding på mobilpay 284976.
sluk tønder to mand
Brandkadet hold 1
Brandkadetter Nordfyn er et korps hvor unge fra 8.-10. klasse får undervisning i brandmandsfaglige kompetencer. Kurset tager c. 20 uger, efter endt kursus kan man søge om optagelse i ungdomsbrandkorpset.
reol 2 med spil, tæt på
Brætspilscafeen
Hvorfor elsker vi brætspil? Er det lysten til at lege? Prøve grænser af i trygge omgivelser? Eller er det behovet for nærvær og hygge med vores venner og familie? Vi spiller spil, som fx handler om at opklare et mord sammen, eller gå i krig imod hinanden, eller udforsker et hjemsøgt hus mm. Brætspil er ikke længere kun æggespil, ludo, bezzerwizzer mm. Det er meget større og meget andet end det du nok kender til.
IMG_0121
E-sport CS GO 1
Er du vild med at spille CS:GO? Så er dette hold måske lige noget for dig. Du kommer til at arbejde med følgende: - Coaching - Strategi - Kommununikation - Sprog - Etik og moral - Samarbejde - Sundhed herunder kost, motion og søvn Du kommer til at spille sammen med andte unge, der ligesom dig syntes at CS:GO er det bedste, man kan bruge sin fritid på. Du skal medbringe din egen STEAM konto for at deltage.
IMG_0121
E-Sport CS GO 2
Er du vild med at spille CS:GO? Så er dette hold måske lige noget for dig. Du kommer til at arbejde med følgende: - Coaching - Strategi - Kommununikation - Sprog - Etik og moral - Samarbejde - Sundhed herunder kost, motion og søvn Du kommer til at spille sammen med andte unge, der ligesom dig syntes at CS:GO er det bedste, man kan bruge sin fritid på. Du skal medbringe din egen STEAM konto for at deltage.
Fransk eiffeltårnet-i-paris-om-sommeren
Fransk for begyndere
Fransk for nybegyndere. Har du lyst til at tale et af de smukkeste sprog, eller måske bare lære så meget, at du kan klare dig lidt bedre på den næste familieferie - så er dette holdet for dig.
placeholder
Gokart og motorlære vinter 20/21
Mandag aften i vinterhalvåret gør vi gokartene klar til den kommende sommersæson. Opstart mandag i uge 44 Det er hyggeligt, lærerigt og der er olie på fingrene. Lær at reparere din knallert, eller byg et "gammelt lig" op så den ligner en ny. Værkstedslære indgår i undervisningen. Start efter efterårsferien. Det foregår hos: Søndersø Produktionsskole Odensevej 55 5471 Søndersø
IMG_0168
Gokart på banen sommer - mandag
Vi kører gokart på banen frem til sommerferien - holder pause i sommerferien og kører igen fra august til efterårsferien. Her er der dømt olie på fingrene, møtrikker og tændrør. Gokartbanen ligger: Ejlbyvej 94, 5471 Søndersø. De ugentlige tidspunkter er: mandag kl. 17.00 til 21.00 i sommerhalvåret. Du må kun tilmelde dig et hold (mandag eller torsdag)
Gokart pit
Gokart på banen sommer - torsdag
Vi kører gokart på banen frem til sommerferien - holder pause i sommerferien og kører igen fra august til efterårsferien. Her er der dømt olie på fingrene, møtrikker og tændrør. Gokartbanen ligger: Ejlbyvej 94, 5471 Søndersø. Du må kun tilmelde dig et hold (mandag eller torsdag)
IMG_20181021_104003_01
Jagttegn
Følg kurset der giver dig mulighed for at tage et jagttegn. Du får undervisning i såvel teori, som praksis bl.a. skal du på skydebane flere gange. Du skal forvente en egenbetaling for hele kurset. på ca. 1000KR der dækker prøvegebyr, jagtbog og lovsamling.
Kammerat Napoleon
Kammerat Napoleon
»Alle dyr er lige, men nogle dyr er mere lige end andre!« Odense Teater har desværre aflyst forestillingen grundet corona.
Mayday Dance Crew logo
MayDay Trainees K-Pop Dance
Hej! Vi, MayDay Dance Crew, har startet et K-pop dansehold, som vi kalder Mayday trainees. Vi underviser i K-pop danse. Undervisningen i forskellige K-pop danse og en masse danseteknikker er lavet så alle kan følge med uanset niveau. Så er du interesseret i K-pop, eller elsker du at danse, er vi holdet for dig. Vi lærer mange forskellige danse og hygger os samtidig. Hvis du syntes at det her lyder fedt, og gerne vil bruge mere tid på det, kan DU måske blive en del af MayDay Dance Crew.
Anmærkning 2020-02-18 135505
Mindspring
Mindspring for unge er til dig, som er ung med flygtninge- eller indvandrebaggrund. Du kan både være ankommet til Danmark med dine forældre eller alene. I et gruppeforløb vil du sammen med andre i samme situation som dig få mulighed for at drøfte og få ny viden om: • Kultur- norm og værdiforskelle • At være ung i en ny kultur • Stress og traumer • Ensomhed og fællesskab • Identitet • Social kontrol og kønsforståelse
All shook up
Musical All shook up
Musik- og ungdomsskolens fælles musical
band
Musik & samspil
Så er der musik/samspil! Primært cover pop/rock - egne sange og kompositioner er også velkomne. Vi tager udgangspunkt i musik I unge kan lide. Målet er klart: på sigt, at stå på en scene og fyre den af som band!
Ungerådet musikfestival
Nordfyns Ungeråd
Vi har mange ambitioner for ungerådet, og for at skabe det bedste for unge i Nordfyn. Som det fremstår i vores vedtægter, så har vi en intention om at fremme kulturlivet og politisk engagement i Nordfyns Kommune. Vi har et håb om at flere unge vil engagere sig og vil være med til at gøre Ungerådet til vores fælles projekt, så vi sammen kan skabe et frirum for unge til at udfolde sig kunstnerisk, socialt og politisk.
Ungerådet musikfestival
Nordfyns Ungeråd
Nordfyns Ungeråd Kunne du tænke dig at være med til at sætte spot på det at være ung på Nordfyn. Ungerådet har til formål at skabe aktiviteter og spændende ungefællesskaber for alle unge på Nordfyn. Du kan vælge at være med i alle ungerådets aktiviteter eller blot koble dig på et eller flere arrangementer.
Ronja
Ronja Røverdatter
Om Ronja Røverdatter En eventyrlig musikforestilling for hele familien På en buldrende uvejrsnat slår lynet ned i Mattisborgen, og splitter den fra kælder til tårn i et helvedesgab. Den nat fødes Ronja og Birk ind i to rivaliserende bander –Mattisrøverne og Borkarøverne. Odense Teater har desværre aflyst forestillingen grundet corona.
Spanien
Spansk for begyndere
Hola amig@. Ven a hablar español con nosotros. Spansk er let at lære og lyder fantastisk.
kBH skilt
Tur for unge flygtninge til København
Som en del af sommerferiepuljen med Folketingets covid 19 pulje afvikles tur for unge flygtninge
Amarican burger
Verdenskøkkenet - Amarican Diner
Masser af ribs, og en stor snasket burger toppet med fritter - det er da helt fantastisk. Er du klar på at prøve en tur rundt i amerikanske egnsretter så meld dig til her, og vær klar til at sige MUMS
vegetar
Verdenskøkkenet - Bæredygtig mad, vegetar
Er du optaget af bæredygtighed, og hvordan maden spiller en rolle i en større sammenhæng? Måske er du bare helt vild med vegetarisk mad, men vil gerne lære nye og spændende retter. Så får du masser af inspiration og læring om begge delle på denne workshop.
påskefrokostdansk mad
Verdenskøkkenet - Dansk Påskefrokost
Elsker du også vores danske traditioner, og de retter der er tæt knyttet til dem? Nu har du muligheden for at lære hvordan du sætter det perfekte påskebord sammen.
indisk 2
Verdenskøkkenet - Indisk
Er du tosset med at prøve nye madoplevelser? Er du ikke bange for at eksperimentere med nye krydderier? Er du til hot and spicy? Så skal du melde dig til en lørdag hvor du bliver udfordret, men også lærer noget nyt og spændende.
sushi
Verdenskøkkenet - Sushi
Er du også helt vild med sushi? Kom og lær hvordan man laver perfekte Maki- eller uramakiruller og meget meget mere. Du får tips og fiduser i lange baner, og selvfølgelig slutter vi af med stort sushibord.


Senest opdateret 18.02.2020 14:37 af MSCLA