Fritidsundervisning

Beautycamp
UDSOLGT... Tilmeld dig Beauty Camp på Midtjysk Efterskole den 20. - 22. oktober. Det koster 500,- som dækker overnatning, fuld forplejning og alt undervisning. Tilmelding er først gældende ved betaling. Mobilpay 284976
Brandkadet hold 2
Brandkadetter Nordfyn er et korps hvor unge fra 14-17 år får undervisning i brandmandsfaglige kompetencer. Kurset varer ca. 70 timer fordelt på tirsdage aftener samt et par weekender. Efter endt kursus kan man søge om optagelse i ungdomsbrandkorpset.
Dans og bevægelse
På Dans og Bevægelse udforskes forskellige stilarter lige fra TikTok til moderne dans. Holdet er for alle niveauer. Danseerfaring behøves ikke, så længe du har mod på udfordring, personlig udvikling og sjove timer med andre unge mennesker. Så hop i danseskoene og lad os få en skøn sæson fyldt med grin og danseteknik.
Det Muntre Køkken: Burger-Bonanza
Det er bare mums når man sætter tænderne i en rigtig snasket hjemmelavet burger. Tag en ven eller veninde med til dette overflødighedshorn af gode ideer og fif til dit næste burgereventyr.
Esport CS-GO MANDAG
Kan du holde hovedet koldt i tilspidsede situationer, har du overblik og god kommunikation? Drømmer du om at blive den næste Dev1ce, indgå i et unikt fællesskab og blive global elite?
Esport CS-GO TORSDAG
Kan du holde hovedet koldt i tilspidsede situationer, har du overblik og god kommunikation? Drømmer du om at blive den næste Dev1ce, indgå i et unikt fællesskab og blive global elite?
Faldskærmsudspring
SPRING UD MED UNGNORDFYN Er du klar til at bryde den vildeste grænse? Du har nu mulighed for et tandemspring med en erfaren instruktør på ryggen, hvor du springer fra 4000 meters højde. Grundtig instruktion inden springet
Fisketur på havet
Tag med UngNordfyn ud at fiske. Forestil dig en tur på vandet med en rigtig fiskekutter. Masser af spænding og frisk luft. Fedt fiskegrej og andre friske piger og drenge. Du fanger torsk, sej eller fladfisk, måske ovenikøbet for første gang. Turen er i din efterårsferie, så skolen skal du ikke tænke på. Det koster kr. 250,00 at deltage. tilmelding først gældende ved betaling på mobilpay 284976
Fjernstyrede biler
Prøv en rigtig fjernstyret bil på RC Kongens egne racerbaner. Der er en fed indendørs bane til offroad og en udendørs Crawler bane til præcisions kørsel. Der er også en 20 meter lang rille racerbane, hvor I kan race 4 biler mod hinanden. Her får du fart og spænding, men uden at du slår dig, hvis du kører galt!
Fra atomer til galakser
Undrer du dig ligesom os over, hvad vi selv og stjernerne - ja, hele universet er lavet af? Hvordan universet blev skabt, og hvad der gemmer sig derude? Kan du lide at blive fagligt udfordret, samt at undersøge, eksperimentere og diskutere? Så er dette kursus lige noget for dig.
Fransk nybegynder
Er du vild med at lære nye sprog?
Gokart 1 Sommer/efterår sæson 21/22 MANDAGE
Er du vild med at gi den gas, og køre ræs sammen de de sejeste gutter og gutinder på Nordfyn, så skal du melde dig her. Mandage kl. 17.-21.
Gokart 2 Sommer/efterår sæson 21/22 TORSDAGE
Er du vild med at gi den gas, og køre ræs sammen de de sejeste gutter og gutinder på Nordfyn, så skal du melde dig her. Torsdag kl. 17-21
Gokart og motorlære vinter 21/22
Mandag aften i vinterhalvåret gør vi gokartene klar til den kommende sommersæson. Det er hyggeligt, lærerigt og der er olie på fingrene. Lær at reparere din knallert, eller byg et "gammelt lig" op så den ligner en ny. Værkstedslære indgår i undervisningen. Start efter efterårsferien. Det foregår i det gamle FGU/Produktionsskolen på Ørkebyvej 11 i Otterup
Jagttegn
Nordfyns Ungdomsskole tilbyder denne sæson Jagttegn.
Mayday Trainees K Pop dance
Hej! Vi, MayDay Dance Crew, har startet et K-pop dansehold, som vi kalder Mayday trainees. Vi underviser i K-pop danse. Undervisningen i forskellige K-pop danse og en masse danseteknikker er lavet så alle kan følge med uanset niveau. Så er du interesseret i K-pop, eller elsker du at danse, er vi holdet for dig. Vi lærer mange forskellige danse og hygger os samtidig. Hvis du syntes at det her lyder fedt, og gerne vil bruge mere tid på det, kan DU måske blive en del af MayDay Dance Crew.
Musical - All Shook Up (2021)
Musik- og ungdomsskolens fælles musical
Musik & Band Hold 1
Så er der musik/samspil! Primært cover pop/rock - egne sange og kompositioner er også velkomne. Vi tager udgangspunkt i musik, I unge kan lide. Målet er at deltage i Ungdomsringens Musikfestival i Ålborg og fyre den af som band!. Målet er klart: på sigt, at stå på en scene og fyre den af som band!
Musik & Band Hold 2
Så er der musik/samspil! Primært cover pop/rock - egne sange og kompositioner er også velkomne. Vi tager udgangspunkt i musik, I unge kan lide. Målet er at deltage i Ungdomsringens Musikfestival i Ålborg og fyre den af som band!. Målet er klart: på sigt, at stå på en scene og fyre den af som band!
Nordfyns Ungdomsbrandkorps
Ungdomsbrandkorpset er for dig der har gennemført brandkadetuddannelsen. Vi øver på at blive endnu skarpere til at hjælpe med og ved brand, redning og lokale opgaver hvor vi kan gøre gavn.
Paris 2022
Tag med UngNordfyn til byernes by i påsken 2022.
Skitur til Østrig
Skituren går i uge 7 i dette skoleår til Østrig ,hvor vi skal bo på hotel i Pfunds og stå på ski i området Nauders, som ligger i 1400 meters højde og er en af perlerne i sydtyrol. Hotelstandarden er god med et service niveau over det normale. Vi kommer også til at stå på ski i Italien og et smut over grænsen til Schweiz. Der findes pister i alle sværhedsgrader i det snesikre område. Turens pris er med transport, liftkort, skileje og forplejning. Man sørger dog selv for frokost på pisten.
Spansk hold 1 - nybegynder
Er du vild med at lære nye sprog?
Spansk hold 2 - let øvede
Er du vild med at lære nye sprog?
Tag med Ungdomsskolen i Teatret 1
Kom i den vildeste julestemning sammen med andre unge for hele Fyn. Forestillingen 'Jul på slottet' giver dig den vildeset julehistorie med prinser, prinsesser, nisser og nervepirrende dramaer. 50 kr. der dækker billet og transport betales ved tilmelding på mobilpay 284976
Tag med Ungdomsskolen i Teatret 2
ÅRETS MUSICAL – OM LUDERE OG LOMMETYVE I EN BARSK UNDERVERDEN 50 kr. der dækker billet og transport betales ved tilmelding på mobilpay 284976
Tag med Ungdomsskolen i Teatret 3
ELEKTRA: KLASSISK HÆVNDRAMA OM ET OPGØR MELLEM EN MOR OG HENDES DATTER 50 kr. der dækker billet og transport betales ved tilmelding på mobilpay 284976
Tysk Spitzenklasse
Er du vild med at lære nye sprog?
Uglernes verden
Den ultimative naturoplevelse venter på dig til denne weekendworkshop. Du kommer til at ”bonde” med en ugle, lære utrolige ting om et af de mest usete dyr i naturen og få viden omkring, hvordan vi fortsat sikrer gode levesteder for vores vilde dyr.
Ungerådet 2021/2022
Kan du godt lide at have medbestemmelse og træffe beslutninger – så er Ungerådet lige et sted for dig. Ungerådet er alle de Nordfynske unges talerør over for politikerne fra byrådet, men også stedet hvor nye ideer og projekter opstår. Ungerådet planlægger og afvikler eksempelvis en musikfestival for up-comming bands for kommunens unge.


Senest opdateret 08.03.2021 16:05 af MSCLA