Gå til sideindhold
Hold / Mad og livsstil

Mad og livsstil

K-POP Dance
Velkommen til Mayday Dance Creew! Mayday er et dansehold hvor vi brænder for K-POP og sammen lærer forskellige K-POPdanse. Undervisningen er for alle uanset niveau. Så er du glad for K-POP og dans og søger et sted hvor du kan få brændt noget energi af i fællesskab med andre er du velkommen i Mayday Dance Creew.
Start
01.09.2022
Strik og Stil
Velkommen i strikkeklubben! - til hyggelige aftener med strik og snak. Her lærer du basisteknikkerne: At slå masker op, strikke ret og vrang, lukke af samt læse og følge en enkel opskrift. Vi skal lade os inspirere og se på, hvad man kan med strik. Vi strikker nemme ting som fx halstørklæde, huer, pynt, taske. Har du mod på mere eller andet, er der selvfølgelig også plads til dine idéer!
Start
06.10.2022
Beautycamp
BEAUTYCAMP SÆSON 22/23 er en gentagelse af sidste år super populære aktivitet. Tre dage med masser af sjov, snak, hygge og læring, sammen med en masse andre unge. Det kan kun blive godt! Bemærk at Campen sidste sæson blev udsolgt på få dage. Tilmeld dig Beauty Camp på Midtjysk Efterskole den 17. - 19. oktober. BEMÆRK Det koster 500,- som dækker overnatning, fuld forplejning og alt undervisning. Tilmelding er FØRST godkendt når betaling er modtaget. Mobilpay 284976 Husk deltagernavn
Start
17.10.2022


Senest opdateret 02.09.2022 11:54 af NKR
Apricore logo