Gå til sideindhold
Kørekort / Knallertkørekort

Midlertidig knallertkørekort

Det henter du på Borgerservice i Borgerservice åbningstid. Husk at medbringe dit gule sundhedskort.

Du kan tidligst hente kortet den dag du fylder 15. år. 

Det originale kørekort sendes til din adresse. Forvent 2-4 ugers ekspeditionstid.

 

SIKKER TRAFIK - dit link til undervisningsmateriale

Du er ung og skal have knallertkørekort.
Forbered dig hjemme på SIKKER TRAFIK  hvor du finder det materiale der bruges i undervisning. 
Her kan du også prøve og øve teorien. Det er muligt at få teksten læst op. 

Fremstiller du selv foto

Fremstiller du selv foto, skal det opfylde betingelserne for et foto til pas & kørekort. Fotoet skal være på fotopapir og skal være klippet ud ved aflevering og overholde mål og dimensioner. 

Knallert Bogense
Knallerthold i Bogense bliver planlagt når der er nok betalende til at starte hold (6 elever). Du tilmelder dig derfor denne venteliste og når du har betalt, flyttes du til første ledige hold, og vi giver dig besked. Som udgangspunkt er undervisningen tirsdage og torsdage Du har naturligvis lov at udskyde din deltagelse hvis den planlagte undervisning ikke passer i din kalender. Det er vigtigt du giver hurtigt besked - og ALTID før holdstart. Pris: Fra 1.1.2024 er prisen 530 kr.
Aldersgr.
14½-17 år
Tilm. fra
27.02.2024
Undervisere
• Martin Hansen
Knallert Otterup
Knallerthold i Otterup bliver planlagt når der er nok betalende til at starte hold (6 elever). Du tilmelder dig derfor denne venteliste og når du har betalt, flyttes du til første ledige hold, og vi giver dig besked. Du har naturligvis lov at udskyde din deltagelse hvis den planlagte undervisning ikke passer i din kalender. Det er vigtigt du giver hurtigt besked - og ALTID før holdstart. Pris: Fra 1.1.2024 er prisen 530 kr.
Aldersgr.
14-17 år
Tilm. fra
01.07.2020
Undervisere
• Johnny B. Vest
Knallert Søndersø
Knallerthold i Søndersø bliver planlagt når der er nok betalende til at starte hold (6 elever). Du tilmelder dig derfor denne venteliste og når du har betalt, flyttes du til første ledige hold, og vi giver dig besked. Som udgangspunkt er undervisningen mandage og torsdage Du har naturligvis lov at udskyde din deltagelse hvis den planlagte undervisning ikke passer i din kalender. Det er vigtigt du giver hurtigt besked - og ALTID før holdstart. Pris: Fra 1.1.2024 er prisen 530 kr.
Aldersgr.
14½-17 år
Tilm. fra
30.11.2023
Undervisere
• Kenneth S. Larsen


Senest opdateret 08.12.2023 09:55 af SLGJ
Apricore logo