Gå til sideindhold
Hold / Demokrati og fællesskab

Nordfyns Ungeråd NFU

Ungerådet 2022/2023
Kan du godt lide at have medbestemmelse og træffe beslutninger – så er Ungerådet lige et sted for dig. Ungerådet er alle de Nordfynske unges talerør over for politikerne fra byrådet, men også stedet hvor nye ideer og projekter opstår. Ungerådet planlægger og afvikler eksempelvis en musikfestival for up-comming bands for kommunens unge.
Ungerådet juni 2020

Vi har mange ambitioner for ungerådet, og for at skabe det bedste for unge i Nordfyn. Som det fremstår i vores vedtægter, så har vi en intention om at fremme kulturlivet og politisk engagement i Nordfyns Kommune. Vi har et håb om at flere unge vil engagere sig og vil være med til at gøre Ungerådet til vores fælles projekt, så vi sammen kan skabe et frirum for unge til at udfolde sig kunstnerisk, socialt og politisk. 

 

Ungerådet tildeles årligt et fast beløb til at afvikle deres aktiviteter. Beløbet er 40.000 Kr i 2020. Derudover kan ungerådet søge puljer, fonde med mere for at øge deres økonomiske råderum.

 

Har du lyst til at være aktiv i Nordfyns Ungeråd, skal du kontakte formand Sarah B. Jørgensen på ungerådets facebookside https://www.facebook.com/NFUngeraad/

 Senest opdateret 10.05.2022 09:15 af LDUS
Apricore logo