Gå til sideindhold
Hold / På Scenen

På Scenen

I teateret med Nordfyns Ungdomsskole - Ronja Røverdatter -
Ronja Røverdatter onsdag 9. november 2022 kl. 17.30 Astrid Lindgrens elskede historie om Ronja og Birk, Mattisrøvere, skovhekse med meget mere. Komponist Nikolaj Busk har skrevet helt ny folkemusikinspireret musik til denne version af historien.
I teatret med Nordfyns Ungdomsskole - 1984 -
Tag med Nordfyn Ungdomsskole i teatret, mandag 30. januar 2023 kl. 19.30 1984 En helt ny dramatisering af George Orwells skræmmende aktuelle historie om manipulation, magt og overvågning. Vi følger den unge mand Winston i hans forsøg på at få lov til at tænke selv i et samfund hvor Big Brother is watching you.
I teatret med Nordfyns Ungdomsskole - I dit korte liv
I dit korte liv Onsdag 3. maj 2023 kl. 19.30 En teaterkoncert om ungdommens styrke og alderdommens sårbarhed med musikalske perler fra flere generationers soundtrack lige fra Kai Normann Andersen til The Minds of 99.
K-POP Dance
Velkommen til Mayday Dance Creew! Mayday er et dansehold hvor vi brænder for K-POP og sammen lærer forskellige K-POPdanse. Undervisningen er for alle uanset niveau. Så er du glad for K-POP og dans og søger et sted hvor du kan få brændt noget energi af i fællesskab med andre er du velkommen i Mayday Dance Creew.
Musical Busters Verden
Musik- og ungdomsskolens fælles musical starter 5/9 kl. 18.00 til 21.00
Musik og Band 1
Så er der musik/samspil! Primært cover pop/rock - egne sange og kompositioner er også velkomne. Vi tager udgangspunkt i musik, I unge kan lide. Målet er at deltage i Ungdomsringens Musikfestival i Ålborg og fyre den af som band!.
Stand Up Comedy Skole
Måske er du den sjove i klassen, som altid har en sjov kommentar eller også er det dig, som står lidt i baggrunden og tænker “jeg har en endnu sjovere kommentar”, men ikke gider kæfte op om den. Uanset hvad du er for en type, så er Stand up comedy skole, noget for dig - bare du er sjov.


Senest opdateret 03.09.2022 12:48 af MSCLA
Apricore logo