Gå til sideindhold
Hold / Kreativ

Kreativ

K-POP Dance
Velkommen til Mayday Dance Creew! Mayday er et dansehold hvor vi brænder for K-POP og sammen lærer forskellige K-POPdanse. Undervisningen er for alle uanset niveau. Så er du glad for K-POP og dans og søger et sted hvor du kan få brændt noget energi af i fællesskab med andre er du velkommen i Mayday Dance Creew.
Strik og Stil
Velkommen i strikkeklubben! - til hyggelige aftener med strik og snak. Her lærer du basisteknikkerne: At slå masker op, strikke ret og vrang, lukke af samt læse og følge en enkel opskrift. Vi skal lade os inspirere og se på, hvad man kan med strik. Vi strikker nemme ting som fx halstørklæde, huer, pynt, taske. Har du mod på mere eller andet, er der selvfølgelig også plads til dine idéer!
Tegneworkshop
Her lærer vi forskellige teknikker, som logotegning, frihånd og perspektivering. Vi kigger på forskellige tegne arter som Manga, Disney, minimalistisk. Vi prøver at lave awetars og slutter af med at lave en lille tegnefilm. Kan du lide at tegne og vil du prøve nogle nye teknikker, så er det her kursus for dig.


Senest opdateret 02.09.2022 12:50 af NKR
Apricore logo