Gå til sideindhold

Klubber

Ungnordfyn Aftenklub Bogense
Ungdomsklub på Bogense Skole. Åbningstider mandag og onsdag 18.30-21.30 I klubben kan du hygge dig i cafeen, spille pool, bordtennis, masser af brætspil og stå på waveboard . Vi har rigtig fine udenomsarealer, her er vi ofte når vejret er godt.
Ungnordfyn Aftenklub Otterup
Her er fest og glade dage. Åbent mandag og torsdag 18:30-21:30 Her er mulighed for at bruge vores lille gymnastiksal til boldspil, game på vores nye maskiner eller være kreativ i flere værksteder. Du kan selvfølgelig også bare være i cafeen med dine venner og veninder.
Ungnordfyn Aftenklub Særslev
Ungdomsklub på Særslev Skole. Åbningstid: mandag og onsdag 18.30-21.30 Klubben i Særslev er placeret i kælderen under skolen. Her kan du hygge dig med Bordfodbold, pool, bordtennis og PS4. Her er god stemning, og klubmedarbejdere der er altid er kampklare i brætspil.
Ungnordfyn Aftenklub Søndersø
Ungdomsklub i Søndersø. Åbningstider: mandag og torsdag 18.30-21.30 Kom og vær med til at skabe en sjov og hyggelig aften med dine venner og veninder. I klubben kan du game, spille brætspil, hænge ud i cafeen, få sved på panden i gym-salen eller være kreativ.


Senest opdateret 02.09.2022 10:10 af NKR
Apricore logo